Skip to content

Danish UN Procurement Network

Eksportrådet lancerede i starten af 2016 Danish UN   Procurement Network, hvor alle danske virksomheder med interesse i FN kan blive medlem. Formålet med netværket er grundlæggende at gøre det nemmere og hurtigere for danske virksomheder at opnå salg til FN. 

""

Igennem netværket vil du blandt andet modtage invitationer til relevante events, information om FN's indkøbsprocesser og nem adgang til rådgivere i Eksportrådet, der har erfaring med afsætning til FN. Er du interesseret i en snak om, hvordan din virksomhed kommer videre i processen med FN eller udvikler jeres forretning indenfor området, er du velkommen til at kontakte Handelsrådgiver Louise Harpøth (louhar@um.dk).

Få en introduktion til Danish UN Procurement Network

Nordic UN Procurement Seminar 2018

Oven på et succesfuldt indkøbsseminar i København i 2016, har Eksportrådet igen i år æren af at afholde Nordic Procurement Seminar. I år afholdes Nordic Procurement Seminar d.12-13 november i FN-byen i København.

I 2016 deltog mere end 150 virksomheder og 240 virksomhedsrepræsentanter fra de nordiske lande seminariet, hvor de havde mulighed for at diskutere afsætningsmuligheder med indkøbere fra FN’s 15 største organisationer. Udover FN-organisationer og virksomheder deltog den daværende danske Udenrigsminister, Kristian Jensen, også arrangementet.

I år er der om end større grund for danske virksomheder til at deltage i Nordic UN Procurement Seminar, salget fra danske virksomheder til FN steg nemlig 30% fra 2015 – 2016 til en samlet værdi på 4.7 milliard DKK. Dette placerer Danmark som den 5. største leverandør til FN, hvilket er en flot præstation. Nedenstående cirkeldiagrammer viser fordelingen af varer og services, som danske virksomheder solgte til FN i nævnte periode.

 

Services UN Procurement 1Services UN Procurement 2

 

Nordic UN Procurement Seminar er en god mulighed for både at igangsætte og styrke din virksomhedsafsætning til FN-systemet da ledende indkøbere fra FN samt eksperter fra Eksportrådet vil være tilstede for at dele deres viden. For yderligere information om seminariet og strategisk rådgivning fra Eksportrådet kontakt venligst Generalkonsulatet i New York.

Nordic UN Procurement Seminar 2016

 

''

 I juni blev Nordic UN Procurement Seminar afholdt i FN Byen i København. Seminaret blev en stor success med deltagere fra FN's 15 største organisationer og mere end 150 nordiske virksomheder. Læs mere om seminaret her.

Læs også FN's organisationernes præsentationer fra seminaret.

 

""

 

KONTAKT

Sebastian Rodas Medeiros

Commercial Advisor

SDGs & UN Procurement

Tel.: (917) 325 4443

sebmed@um.dkAstrid Willum Foltinger

Commercial Advisor

SDGs & UN Procurement

Tel.: (202) 285 3023

astfol@um.dk