Spring til indhold

Maskinindustri, olie og gas

''

USA har den næststørste energiproduktion i verden. Størstedelen bliver udvundet på fastlandet, men olie bliver også udvundet i den Mexicanske Golf.

I 2012 udgjorde de samlede investeringer i sektoren for olie og gas 392 milliarder USD. Ofte foretages investeringer i teknologier til ikke-konventionel udforskning såsom skifergas, olieskifer og tjæresand. På grund af øget politisk interesse og nye fund af skifergas, forventes der at flere udvindingsområder vil åbne.

I 2012 steg olieproduktionen med 14 %, hvilket er den største stigning i USA’s historie. Stigningen i produktionen forårsager infrastrukturelle udfordringer som fører til massive investeringer i transport af ressourcer. Danske virksomheder med specialiserede kvalitetsløsninger til udvinding af olie og gas har enorme muligheder i USA.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Rammebetingelser på det amerikanske marked

21 % af verdens samlede industriproduktion stammer fra USA. Dette gør USA er verdens største industriproducent, der repræsenterer en værdi på $ 1.7 billioner og beskæftiger cirka 17 millioner mennesker.


Markedet rummer derfor en masse muligheder for danske producenter af differentierede produkter af god kvalitet, da der er få adgangsbarriererne for disse produkter. Amerikanernes beslutningsprocesser er korte, og der er ingen industrielle handelsbarrierer, hvorfor det amerikanske marked også er lettere at etablere sig på end BRIK-landene.

Atlanta er et af knudepunkterne for den amerikanske industri. Ca. 40 % af de nordamerikanske produktions- og distributionsvirksomheder ligger inden for en radius af 800 km fra Atlanta. Den sydøstlige region USA er også det nye epicenter for bilindustrien i USA og fra Atlanta kan man nå omkring 86 auto produktionsanlæg inden for 13 timers kørsel. The Trade Council i Atlanta er derfor placeret strategisk og logistisk godt til at fremme danske producenter i USA.

Vores fokusområder

Hos The Trade Council i Atlanta giver vi bistand og rådgivning til danske virksomheder i følgende brancher:

  • Industrial Machinery
  • Food Retail
  • Olie & Gas
  • Automotive

The Trade Council i Atlanta leverer tjenesteydelser inden for alle aspekter af en internationaliseringsproces i disse brancher. 


Dette omfatter assistance med at opnå de rigtige godkendelser og overblik over importregler, test af produkter på det amerikanske marked, markedsundersøgelser, valg af de rigtige salgskanaler, rekruttering af medarbejdere og generel strategisk støtte samt fysisk tilstedeværelse i USA igennem vores Accelerator program.


The Trade Councils Accelerator-program anses for at være enestående, da det giver danske virksomheder en nem opstart på det amerikanske marked. Gennem Accelerator-programmet kan danske virksomheder kan etablere sig i USA i et fuldt udstyret kontor på The Trade Councils faciliteter. Dette inkluderer blandt andet en personlig telefonlinje, printer, trådløst internet og kopimaskine. Vores professionelle receptionist vil desuden håndtere telefonopkald og mails som anvist. Fysisk tilstedeværelse er afgørende for succesfuld indtrængen på det amerikanske marked, og Accelerator-programmet tilbyder en stor genvej.

The Trade Council i Atlanta tilbyder ekspertise, erfaring samt et omfattende netværk, og det giver os mulighed for at hjælpe med at etablere danske virksomheder på det amerikanske marked.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Kontakt os

Carsten Rosendahl 
Handelsattaché & Teamleder
Atlanta
Tel.: +1 404 588-1588

Paul Richardson

Handelsrådgiver
Atlanta
Tel.: +1 404 279-0031