Spring til indhold

Water Technology Alliance

""

USA’s stigende vandforbrug og spildevandsudfordringer skaber stor efterspørgsel efter effektive vandløsninger i form af procesoptimerende og ressourcebesparende teknologier. Endvidere kræver den amerikanske infrastruktur for vand en omfattende modernisering.

Over de to næste årtier forventes der i alt at være behov for investeringer på 300 milliarder USD. Samlet går USA glip af 3.400 milliarder liter ikke-behandlet genbrugelige vandreserver på grund af manglende rensningsfaciliteter.

For at imødekomme denne efterspørgsel har en strategisk salgsalliance, forankret ved Det Danske Generalkonsulat og The Trade Council i Chicago, taget initiativet til at facilitere salg og rådgivning af vandteknologi for små og mellemstore danske eksportvirksomheder.

Water Technology Alliance står klar til at drøfte din virksomheds potentiale på det amerikanske marked, identificere den strategi som vi i fællesskab identificerer som den mest optimale og herefter aftale omfang og tidshorisont for vores engagement.

Kontakt os

Ulrik Hansen Folkmann
Teknisk specialist
Chicago
ulrfol@um.dk
Tel.: +1 312 208-2980

Marianne Meyer
Handelsrådgiver
Chicago
marmey@um.dk
Tel.: +1 312 261-6002

Peter Bønke
Business Analyst
Chicago
petbon@um.dk
Tel.: +1 619 948-1097