Spring til indhold

Washington DC: Få inspiration til at håndtere public affairs i USA

5.8.2015  16:45
USA er verdens største marked og Danmarks største eksportmarked udenfor Europa. Men det er også et komplekst marked at drive forretning i. I USA er der, udover det føderale niveau, også 50 stater samt over 3000 counties – alle med adskillige stakeholders, forskellig lovgivning og regulative rammebetingelser. Det kan virke uoverskueligt at begå sig på, og derfor afholder Eksportrådet i USA nu et markedsbesøg med fokus på public affairs i en amerikansk kontekst.

Workshoppen har til hensigt at hjælpe danske virksomheder med hvorfor og hvordan de skal indlede kontakten, håndtere lovgivningsmæssige krav samt rammebetingelserne, for at øge deres markedsandele i USA. Workshoppen vil blive skræddersyet til de behov de deltagende virksomheder måtte have, samt give mulighed for at møde repræsentanter fra relevante myndigheder.

Government Relation & Public Affairs Workshoppen afholdes mellem den 6-8. oktober i Washington DC.

Workshoppen består af 2 dages møder med introduktion til de væsentligste stakeholders for danske virksomheder. En række best practice cases vil blive præsenteret til inspiration for deltagerne. Den tredje dag har fokus på specifikke sektorer, og møder med eks. FDA, EPA eller andre sektorspecifikke interessenter.

For mere information klik her.